CONTACT

Dacă aţi văzut ceva care credeţi că merită arătat tuturor, dacă aţi surprins un instantaneu deosebit, dacă aţi fost martorul unui eveniment inedit, dacă doriţi să ne semnalaţi orice acţiune sau abuz din partea oricărei instituţii, dacă vreţi numai să ne transmiteţi un mesaj sau dacă doriţi să abordăm un anume subiect,
CONTACTAŢI-NE!
fie pe blog, fie pe e-mail

mailto:oglinda2003@yahoo.com;

oglinda.de.azi@gmail.com

fie la telefon/ fax 0244-33.63.82

Vă aşteptăm!
Cu promisiunea că cele mai interesante puncte de vedere 
sau instantanee ori subiecte se vor regăsi atât în paginile publicaţiei noastre, cât şi pe blog.

8 comentarii:

 1. DOMNULE VIRGIL GURAN! CITIND DESPRE LICITATIILE DE LA CENTRALELE TERMICE AM RETRAIT MOMENTELE CRITICE PRIN CARE AM TRECUT LA LICITATIA PRIVIND SPATIILE DIN PIATA CENTRALA MOMENTE DE COSMAR PE CARE LE-AM TRAIT DATORITA INCALCARII LEGILOR DE CATRE PRIMARUL HORIA TISEANU CARE DUPA LICITATIE A ACCEPTAT SA ACORDE LOCURILE ACELORASI OAMENI CARE AU INCHIS FIRMELE SI AU DESCHIS ALTELE CU UN PRET DERIZORIU FATA DE NOI DOAR PENTRU CA SUNT INTERLOPII ORASULUI SI PRIETENII LUI. VERIFICATI DACA NU CREDETI SI VETI CONSTATA CA ESTE ADEVARAT CA SI MULTE ALTELE..... STIU CA NU AVETI NICI O PUTERE DAR ASA DOAR AM VRUT SA STITI O MICA PARTE.....

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt autorul unor ipoteze ştiinţifice care concurează cu cele mai in voga teorii. Una din carţile mele "Modelling Rationality...and Beyond Physics" se află pe site-ul University of New Mexico si face parte din "references"-ul cursului de filosofie naturala. Drept recunoaştere a valorii acestei lucrari am fost ales membru al "The Paradoxist Literary Mouvement Association din Phoenix, Arizona şi am fost invitat să susţin o comunicare ştiinţifică la "FirstInternational Conference on Neutrosophy" din Decembrie 2001.
  Am cel putin trei lucrari stiintifice (care pot revoluţiona fizica si cosmologia)care îşi aşteaptă publicare şi mai ales traducerea.
  Daca puteti asigura sponsori dintre oamenii de afaceri din Prahova, cu predilecţie câmpineni,actul ar reprezenta un deosebit eveniment ştiintific in favoarea României, judeţului nostru şi oamenilor de afaceri, ale căror activitaţi ar fi promovate direct; lucrarile fiind destinate gratuit bibliorecilor, oamenilor de ştiinţa etc.
  Pot fi contactat la tel 0752145670.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dar de Alin Moldoveanu care a luat centralele termice fara dobanda si a deschis magazine de cartier in ele iar dupa 6 luni a inchis si a tras tepe unor firme din Campina?Se stie asta in oras?Nu, ca a fost "smecher " a pus pe altii in fata?Stie si orasul ce oameni de calitate au in consiliu:comunisti,spagari si analfabeti care conduc comisii de cultura,sport,sanatate?
  Ca au atras si biserica dupa ei?
  Stie orasul ca la PC este presedinte un incult si un nimeni,angajatul D-lui Guran,presedintele PNL-ului?
  Si am mai multe sa va spun dar astept duminica viitoare sa imi fac timp.O sa tot spun in fiecare duminica .......

  RăspundețiȘtergere
 4. domnule Fratila a trecut mult timp de cind nu mai scrieti nimic despre afacerea turnului din centrul Cimpinei.Din cite stiu Erin si acest Ungureanu nu dau socoteala la nimeni sau mai bine zis nimeni nu le cere socoteala.Cimpina desi un orasel mic este tinta multor afaceristi care ne au uritit orasul care ne au luat casele terenurile si mai grav ne expun la mari pericole cum ar fi de ex existenta inca a acestui turn nu departe de blocul in care locuiesc.Vas multumi din suflet daca ne ati mai aduce la cunostinta daca cel putin sa dat de urma acestui Ungureanu disparut se pare probabil acolo unde a disparut si fostul lui angajat.Nu se termina niciodata povestea asta?Multumesc daca m ati ascultat

  RăspundețiȘtergere
 5. FOSTII SI NOII MOGULI AI Campinei.Actionarii firmei Eliro se imbogatesc cu supra preturi luate de la oameni batrani si bolnavi.

  RăspundețiȘtergere
 6. Postul de antrenor de fotbal de la CSC,a fost scos la concurs ?Daca da,pe ce site a fost anuntat,daca nu,s-a comis cumva o ilegalitate?

  RăspundețiȘtergere
 7. Pe str Targu Mures din campina nu mai avem odihna din cauza cainilor.politia locala si primaria nu i a nici o masura.si pe atr Lacul pestelui

  RăspundețiȘtergere
 8. Feliciatri d-lor militieni!
  Uite ca se poate - exista in Campina cel putin o zona deschisa circulatiei publice in care regulile de circulatie se pot incalca sistematic fara nici cea mai mica problema!
  Dar...de ce ne miram? Regulile sunt doar pentru unii in tara noastra asa ca ... nimic nou sub soare!
  De ce oare Kaufland si celelalte magazine din complexul comercial de la intrarea in Campina au facut parcari marcate? Nu era mai simplu sa parcheze fiecare cum poate si cum vrea? Eventual sa propteasca masina in usile de la intrarea fiecarui magazin? Ce conteaza ca sunt niste marcaje pe jos? Ce conteaza ca sunt spatii de parcare pentru handicapati?
  Noi...e smecheri! Ca stim ca se poate!
  Ce usor ar face bani cei de la circulatie...Poza si amenda in parbriz! Si uite asa azi si uite asa maine si poate, dupa un timp, am reusi si noi sa ne civilizam un pic! Poate...
  Pana atunci, felicitari militienilor! Au activitate!!!!

  RăspundețiȘtergere